Huvudvärk

Vet,vet  sjuukt längesen jag uppdatera och sjukt dåligt, inte det att jag inte har något att skriva, utan jag finenr inte ork bara. Huvudvärk har jag idag med, men kan nog bero på att jag faktiskt Sovit för mycket ( trodde aldrig jag skulle säga det :O)
Men ska försöka skärpa mig angående bloggen LOVAR!!
Mångapussar

Baby it´s a new day

VArmt, såå varmt, men klagar inte!! jag vill ha värme så man kan njuta, sola , bada, grilla och sena kvällar med mera. Men gud vad de e varmt, så går man in för att få lite kyla , ja tacka fan, vårt kallaste rum, de med fläkten i är typ 28,5 grader, tror tll och med att mitt lilla rum kanske är liiite kalalre, för jag har mörklagt, med bara yttepytte lite öppet :P
Men tycker mest synd om grannen på ovanvånningen, Jisses där måste vara varmt :O

Skriver mer ikväll, mste fläkta mig med en tidning nu XD

Sitte själv hemma, fick kebabrulle till m...

Sitte själv hemma, fick kebabrulle till middag -Mums. Och nu sitter jag här och avnjuter iskall cola, choklad och lite godis :) namnam. Precis läst ut skvallrtidningen, nördat vid datorn och nu sittr jg och godiset och tittar på stand up. Men ganska uttråkad faktisk, ironiskt nog känner jag inte för något


Hel dag på stranden idag, skönt nu börj...

Hel dag på stranden idag, skönt nu börjar där komma vågor med => men börjar bli lite uttråkad, får väl leta upp nån snorkel eller nått, så jag kan dyka utan vatten i näsan XD och min bikini vill typ Näver torka. Hah på väg från standen höll jag på att trampa i hund bajs, nice jag menar. Have a greeat day!


Välkommen till vuxen världen

Härrom dagen skrev jag till Amanda att de var längesen vi sågs och att vi borde hitta på något, så när var hon ledig, HAH jag måste säga att jag fick ett ganska långt svar tillbaka, där hennes arbets schema lades upp och vi bokade in en passande dag, som jag skrev in i mon kalender (telefon) HAH vadå vuxna ?!

Genom gråt genom skratt, dem går med oss dag och natt, vi är mer än du ser, vi är en

My,Moa,Michelle&Magnus har varit här idag, vi grilla och sen gjorde vi jordgubbochrabarberpaj med rulltårtsbotten (mums) My krängde typ tre bitar, hennes dom? " Den luktar kyckling och smakar ägg" HAH

Alla vet hur jag ska va, men jag vill bara va jag, just den jag är.

Får jag bli sån som jag vill eller är min vilja till, mest till besvär?


Hejsan hoppsan, massa sol och bad idag, ri...

100611_213222 (MMS)

Hejsan hoppsan, massa sol och bad idag, riiiiiktigt härligt var det :)


Alot on my mind

Min blogg uppdatering har varit kass, jag vet jag vet :/ ska försöka bättre mig om inte annat såm för min skull :) Såg världens kanske inte bästa( men den var jättebra) men definitivt sorgsnaste film någonsin, Jag tror fan i mig aldrig jag bölat så mycket till en film, kanske var det en sån dag bara, men jag tror helt ärligt inte de, för jag sköt upp att se filmen i en oändlighet och jag såg den bara för att jag gillade the Notebook och att Channing Tatum var med XD Men jisses vad jag började lipa, sista halvtimmen av filmen eller så, sågs genom en dimma :P HAH såå nu kommer ni ha Skyhöga förväntningar AKA inte böla alls eller tycka den e speciellt bra :)

Men nog måste väl en film som får MIG att storböla, vara värt något, iaf för de som känner mig, och vet att jag som sagt inte är nån big movie bölar, även om jag kan fälla någon tår då och då :)

RSS 2.0