google that liksom :P

JAg är så jäkla trött idag, så jäkla trött. Tror inte det är normalt att vara såhär trött hela tiden. Det är fysiskt ansträngande att bara sitta här och försöka skirva, orden vill inte komma. Det är jobbigt att bara le och prata med folk. JAg vill bara sovasovasova. MEn jag är trött som fan, men kan ändå ine somna om nätterna Och tror inte saken blir bttre om jag försöker sova nu!. JAg har inte ens hört min klocka imorse och ändå räkna jag ut igår att jag skulle få sova i typ sex poxh en halv timme.
Jag. . Jag vet inte vad. JAg kanske borde googla min, åkama, som jag såg att http://egoinas.se HAde gjort. Men är rädd att jag ska få samma resultat, och jagär anningen hypokodriker så är nog bäst att jag inte gör det XD


-


snökaos och yrväder

JAdu var ska man börja, igår var. Jaa det enda jag säger är att vi bönade och bad våra lärare att få åka, hem. Fck vi det? Nej, för det var ingen fara. Så illa var det inte. SÅ mycket snöa det itne. De hade inte fått några varningar, det var Ingen fara! Neej sure, var det därför jag satt fast i bussen i två och en halv timme ?


Det var inget vidare skoj, var inte hemma från vid sex tiden och då var det snö som in i, höll på att frysa ihjäl, speciellt om fötterna. MEn det går ju bara såååååå snabbt att pulsa genom 30 cm snö :O Sen när jag kom hem åt jag och somnade, vakna tio, trött som fan, gick och la mig och somna om vid halv två. I morse vakna jag och märk min ilska och förvåning när det var strålande väder och bussar gick som de skulle! :@. Inte en enda dag kan man få, inte en enda kan man få vara hemma och vila upp sig! Åhhh. HAHa


So Bad

Detta är så illa, så jäkla illa :O

Jag hittar inte min laddare till mp5:an :O sist var den vid datorn, nu är den ingenstans! :O Omg jag behöver den nu ju! och var är min adaptor grej til mobilen? Hrm, fast den var längesen jag såg. Hrm.

HAhah detta är illa, riktigt illa, hur fan blev det så här liksom? Xd. Omg! HAhah
Detta är messed up :p Jisses! HAha


Wingman

Fått Wingman- mange schmits låtpå hjärnan, elelr vad han hetet, Han som gjorde glassigt - ni vet sämsta låten ever. Men denna är toppen bra :D
"vad sa du att du sa? HAlva inne! Vad sa du att du hade? HAlva inne!"

Börjar sent imorgon, nice. Vår lärare kom så här idag " jaa vi ska ju jobba med historiearbetet imorgon, så jag vet redan att hälften inte kommer komma! Så ni kan ju lika bra stanna hemma" "jaa! tack" "fast ni får ju komma om ni vill, jag är ju här" " blablabla"


Oh happy dag :@

Morning foks, Eller inte. BAra så att alla vet så är detta ett klago inlägg, så vet ni det och behöver inte läsa om ni inte vill, dock slutar jag med en god nyhet.

I don´t care about u, I dont care about u!
Denna dagen suger fett, och den ahr knappt börjat för mig, men jag känner att det kommer bli en riiiktigt HAppyday. Great, jag menar. Igår var också en riktig Fucking lovely day! verkligen, precis en sån dag jag behöver, veerkligen. Neej skulle inte tro det. VAddå Dra åt H*lvete LIksom?
Jag blir så trött på det, på hela skiten, på dig och dig och Dig ! JAg menar vad förväntar sig folk? Att jag bara ska smile dagen igenom, varje dag, varje timme, stund och sekund?Hur fel kan man ha? Tror du, att du kan göra som du vill och jag bara ska stå här, hoppasväntalängta?!
JAg är ledsen gullet Men den dagen då jag gjorde det är förbi, den är på väg förbi! Den ska vara förbi!



I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best!

Jag vet inte vad jag ska säga, Du messar up allt , du lyssnar på mig, men gör det själv, du, ja du finns och det kan vara ett problem speciellt när du gör som du gör och jag gör som jag gör. Men tro på mig. När jag säger att jag vet att allt inte är en saga. När jag vet att prinsen inte kommer ridande på någon vit springare och räddar mig från mitt torn. När  jag vet att det inte blir lyckliga i alla sina dagar. När jag säger att jag vet att det inte är en film och inte blir ett happy ending. Tro mig då, tro på mig. Men hur ska jag kunna tro på dig? Jag vet allt det och jag drömmer inte om det, jag är realist, men jag vet vad som finns där ute, vilka sagor som blir sanna, vilka som lever lyckliga i alla sina dag, vilka som får sina happy endings. Som hittar sin prins, någon som räddar dem från sig själv.



Jag begär inte den personen, jag har rätt att göra det, men jag gör det inte. VAd jag begär är någon verklig, någon av kött och blod, en människa. en person. Någon med själ och hjärta, som vet rätt och fel. Som. . . Någon.
Vad jag får, är så långt ifrån allt det, 9/10 så stirrar jag ut i intet och jag undrar. Undrar varför detta händer mig, Varför jag låter det hända.
Varför jag gör så här, låter dig behandla mig såhär. VArför jag väntar med öppna armar, varför jag inte kan visa mig och mina behov.
Varför gör du så mot mig? Varför tycker du itne jag förtjännar bättre? Hur kan du vara så dum? hur kan du inte fatta?
Men viktigast av allt, Varför gör jag såhär mot mig själv? varför drömmer jag vidare? Varför förstår jag inte att jag förtjännar bättre? Hur kan jag vara så dum att jag inte fattar?
Jag är inte dum, det kan jag säga nu, men jag är en drömmare, en korkadlitenflicka, en lite flicka med drömmar och fantasier och rosaartade moln som jag vill sväva på. Jag gör det för att jag ska vara lycklig, Men inget kan göra mig mer olycklig.

  

Och jag gör det med allt! Jag svävar fram, jag låtsar att jag inte ser, inte hör inte känner det. Att Sveket inte känns så stort, att orden inte gör så ont. Att jag inte såg att du precis gjorde så, mot mig.
Jag tror det finns två av mig, jag vet det. Den riktiga och den som blundar. den som håller för öronen. Den som inte känner något.
Men det gräver sig in, i i småsmå tunnlar och det knäcker mig, överallt alltid, varje dag varje timme, sekund och stund.
Och jag försvinner, jag gömmer mig ännu djupare, blundar hårdare, sjunger högt, för att stänga ute ljudet. Går in så djupt i mig själv för att inte känna. Ibland så stirrar jag ut genom fönstren i min mur och ser allt, allt från fjärran. JAg är så långt borta. Ändå så sipprar allt in, sakta men säkert. JAg vet vad jag ska göra, vad jag måste göra. Men jag vågar inte. Jag är rädd. Tänk om allt blir värre! Men kan det bli värre? Just nu är jag så djupt inne i mig själv som det går och händer så finner smärtan mig. Jag är en lejoninna som skymtar fram ibland och säger till med måtta och råge. Då känns det bra för en stund, tills jag försvinner, gömmer mig igen.



Jag vet vad jag måste göra, Vet du?

Släpp täcket, släpp muren, slappna av, kom till baka, treva dig framåt. Sluta sjunga tralla och förtränga. Börja lyssna! Hör fåglarna. Känn viden.Och öppna dina ögon! Öppna ögonen och se solen! Molnen kommer komma men se solen Lysa. För molnen kommer om ögonen är öppna eller ej. Så varför inte njuta? Komma bara ihåg att efter regn som kommer sol! VArje gång, varje dag, stud och ögonblick så ler den mot dig.
      

http://www.youtube.com/watch?v=Jb2stN7kH28&feature=channel - asbraig låt :) - fick tillbaka mitt humör, nästan =P



Moa Ska nanna här inatt :)


brrrrr

Stängt av ljuddet på tfn, för hoppa hela tiden, när jag fick sms, så nu låter det, brrrr, var femte sek och msn rutorna blinkar och jag känne rmig ovanligt populär och jag har gjort svenskan ;D wiho :D

Och jag mår illa, så antingen mår jag illa eller så har jag blivit smittad, säkert smittad med min otur=/

Och blev "anklagad" för att leka med folk idag :O HAHA


?

<a href="http://click.double.net/?30756;229;11246;0;0" target="_blank"><img src="http://imp.double.net/?30756;229;11246;0;0" width="160" height="350" border="0" alt=""></a>

Nukinuki

PAssar MOa idag, för hennes MAmi och Papi är sjuka. Moa är lite kinkig för nu komer alla tänderna på en gång! Så det gör lite ont =/

MIn och Moas favorit sång är denna:
Vi ska alltid fånga Bappen, men det går inte så bra :P



Nu kom hon och ska leka eller måla, så hörs senare :D


Deadline

Såg på Deadline igår, någon sräckis med hon, Brittaney MUrphy, eller hur det stavas. Fy vad otäck den var. Inte för att den egentligen skiljde sig från andra skräck filmer, och jag listade ut dandlingen och sutet på typ ingen tid och jag kunde ligga så här" nu kommer där komma någo otäckt" och så gjorde det det. Så väldigt förutsägbar film. Men fast jag visste att där skulle komma något, så kom jag på mig själv med att sluta andas :O?! Helt sjukt. Antingen så var jag väldigt lättpåverkad igår, eller så är det en sån film som hugger tag i en. JAg vetefan.

idag ska jag verkligen ligga på min pspikmatta och inte skjuta upp det. Det är bara 40 min det handlar om, soo får väl stå ut med att ligga på rygg så länge helt stilla, med minismärtor XD


Klappatochklart?

Gick in på Gondolen när jag kom hem för att söka lite hlg jobb, De tog mitt nr och lovade att ringa i slutet av månaden :D MEn hon sa oxå at det var många som sökt, men  att typ alla skulle få tesa på. Så får väl göra ett gott intryck och hoppas på det bästa :D


I-land

DAgens I-lands problem, enligt mig och Ida : NÄr man köper set till sänge och de bara skickar med ett örngott. DÅ står man där med en fin säng, och en av kuddarna måste ha ett lilaorange randig med prickar örngott. VAd nödigt jag menar.

Nödig dag, men fick dock träffa pa.handledaren idag verkade vara en vettig tjej. SEn ahde vi ny vikarien i religion, så fick sluta uber tidigt, sen suttit här till tjugo i ett för att ha retorik men bara jag och en tjej till där, för alal andra slapp den eller skippa lektionen, Piiinsamt att redovisa för bara en elev plus läraren!! väljer nog fasn hellre framträddande i aulan XD


ANdra gången nu, försvann sist, så nu blev det ihop tryckt, för palla inte skriva om allt igen =/


Neej,. . Neej

Konversation mellan mig och min hjärna när jag såg denna bilden.

 
Hjärnan: Nej,
Hjärnan: Neej
Jag: Men . . .
Hjärnan: Neeej.
Jag: 
Hjärnan: Neeej
Jag: Neej?
Hjärnan: Neeej.

Sovit Skitdåligt inattm tog tvp timmar innan jag somnade, och då fick jag ta en sömntablett för att lyckas somna. MEn vete fan vad jag har dröm,t, för somnade med dunkudden hårt trykt mot bröstet och vaknade med den hårt tryckt mot bröstet.


För en stund. . .

Var är du nu?                                                                                

Åhh vart tog du vägen, vart försvann du?
Du var ju nyss här, det var ju igår jag såg dig le genom mina ögon,
Var är du nu, vart tog du vägen?
VAr försvinner du n'r du inte är vid min sida,
Var försvinner du när jag behöver dig?
VAr tar du vägen, där djupt inom mig, bakom allt?
BAkom alla murar som byggts upp, var är du?
JAg behöver dig.
Du är jag och jag är du och vi är en,
Ändå så är vi inte samma, ändå är vi olika!
Lika ,samma, men ändå så olika
MEn om du inte längre är jag, vad är jag då?
Om du väljer att gömma dig, bakom muren,
ska jag då skydda den muren
Och tänk om du aldrig kommer fram igen
VArt tar du vägen när jag behöver dig, varför står du inte vid min sida,
VArför håller du mig inte i handen,
Och varför säger du inte, du är jag och jag är du och vi är en?
Varför lämnar du mig, när jag inte vågar stå själv?
VArför flyr du, när det är jag som borde gömma mig,
varför flyr du, när du borde skydda muren, du och inte jag, jag och inte du. Vi!
Varför är distansen så stor, varför glider vi isär, när vi borde sitta ihop
Som bitar i ett pussel,
Men jag ska kämpa för dig, för att finna dig, för att finna mig,
För du är jag och jag är du och vi är En!


Tisdag

Första skoldagen idag, not so funny. Somnade sjukt tidigt igår, fick kämpa vid åtta tiden för att hålla mig vaken. MEn sen vaknade jag ca en gång i timmen, drygt. OCh var så sjukt trött när jag  vaknade vid åtta i morse, minns pappa kom vid tio i åtta och sa till mig, men somnade mitt i allt.

OCh så fick jag reda på idag att pa ska vara inte mitten av april :O omg och liten kort redovisning nästa vecka för tvåorna hur långt vi kommit. HAHA okeaj ?!

OCh så kanske vi ska börja tidigt på onsdagar. kanske redan åtta och sen håla i typ tre timmar :O no F-ing way


Måndag

Idag vaknade jag yrvaken med ett hjärta som slog i 390, och kände paniken stiga, " fan också det är skola idag" tänkte jag. Dock slog det mig snabbt att jag inte börjar från imorgon, och med ett leende på läpparna sjunker jag in i drömmarnas land igen, Eller jag skulle gjort det om det inte varit för att jag kom på att " faaan också jag börjar ju imorgon =/"
I alla fall lyckades jag somna om ändå och steg sen upp vid halv tio tiden åt lite frukost och sen började städningen av mitt, rum.  Jag har liksom lovat mamma, men väääldigt kul att städa sista dagen jag menar XD

Försökte installera min cam igår, men gick åt satan, så bad magnus kolla på det idag, då bara slockna datan. Suck jag tror att den kanske gått sitt sista varv redan för två år sen. . .

Moa och jag har dansat för fulla muggar idag också =P och imorgon ska hon nanna över här =)


okidoki

Sitter och pratar med någon kille från England, eller Storbrittanien, på Facebook, gud vad jobbigt, kan ju inte stava hälften av orden :O och jobbigt nu när jag ska skriva och tänka på Svenska, hjärnan wvill inte riktigt :P
Den översätter allt jag tänker till Engelska och jag har fått sudda flera gånger för att jag skriver på svengelska XD

Fösrökte installera min cam idag, det gick bra, men kunde inte använda den, så försökte leta upp den, men hitta inte programet, eller jo när jag skulle avinstallera det, så jag avinstallera det, så får någon annan fixa det till mig XD

Och whereareu?


Wiee

Make it go away

Idag har jag sovit halva dagen och hjäpt pappa att st'da andra halvan =/ kuul dag jag menar. OCh imorgon, sista lediga dagen, ska jag städa på mitt rum, kommer ta hela F-ing dagen =/

Igår var en rolig dag eller jag en trevlig kväll iaf :) TAck så mycket, Du är verkligen för söt =)
Satt och kolla på massa bilder också igå¨r, såg värsta fula bilen, men Faan vad het inredning :O Såå kan ju drömma om att jag åker i en ferrari, när jag är rik och har en sån bil, tror de var en Bently eller nått, inte vet jag.
Sen var jag inne på Victoria secrets hemsida också, Gud vad söta underkläder och badkläder där var, och inte helt fruktansvärt dyra heller, och hade push up bh från level 1-5 :O Coolt.
Sen var jag ju tvungen att leta upp fler undderklädes sidor, och guud vad jag blev sugen på att köpa allt, men när ska man ha hälften av det liksom? Haha
Im just a minute away from walking     



used to be

Allt är som vanligt, men Inget är som förut?!

Att vara kvinna är något så sällsamt, så komplicerat, så förvirrande att bara en kvinna kan stå ut med det.
Att lura en man är ingen konst, men den kvinna som lurar en kvinna, hon är verkligen begåvad

Jaha, idag är det lördag, händer idag då?
Som ni ser är jag ovanligt tankfull idag.
Eh ja det var nog allt.


Morning

Good morgon bloggen =) eller jaa haha, Vaknade för drygt en timme sedan :O men till mitt försvar vill jag säga att jag inte kunde somna inatt :O la och vred och vände mig hur länge som helst, Till sist fick jag ta på min svala ögonmask med gele i eller nått, det hjälpte faktiskt. Försökte med avslappningsband först, Men shiit vad irriterande röst, höll på att slänga cd i golvet :P

när jag vaknade så hade jag ont i huvudet som fan! och ont i hela kroppen, nake och rygg och skit. Så bara att gå och lägga sig på spikmattan om en stund antar jag, Får se om jag lyckas somna på den, folk säger att det är lätt hänt :P
Dock så förgylldes hela min morgon av att jag hade fått ett sms, vid nio i morse =) iiih, vad sött att någon tänke rpå en =)

Idag är det fredag :O fårsefårse;

Dont waste another day, just me and u tonight -
Do you remember (jay sean)

Carpe Diem

You said you're just one in the crowd But your laughter is way to loud

Idag var Moa här och hälsa på, den lilla sötisen, hon verkade känna på sig att jag behövde henne, för hon kom och krama mig varje gång jag bad om det och kallade på mig stup i kvarten, fast jag var upptagen :)
Hon fick också för sig att bada, så hon slet upp all smutstvätt ur badbaljan och släppade in den på toaletten =) VAr för rart att se.

Igår visade sig bli en ytterst trevlig kväll, fast jag var uttråkad till tusen och kände för att göra något dumt och oansvarigt ;) Men trots allt detta slutade min kväll med en massa skratt :D, Ni vet vilka ni är och ni gjorde fan min kväll! - Precis vad jag behövde.

Imorgon är det fredag, och sen helg och studiedag och sen skola =/ Men får se vad helgen kan bjuda på för roligheter. Tror MY och de kommer och äter här imorgon och har med sig dvd skivorna och mina kläder(?!) ;O som dem smusslat iväg XD , och var tusan är linsvätskan?!?! :S, Får se vad kvällen bjuder på sen XD Bailardusåbailarjag; Haha usch! Tur att jag vet att jag har rätt, tror jag iaf XD

I´m alive but i´m not free



so what now?

Så nu är det alltså år 2010m shit, kommer ta evigheter för mig att inte vilja skriva 09 på alla papper som ska in, nu när skolan snart börjar. Tur att jag inte börjar från på tisdag. Alla andra börjar ju på måndagen typ =/. So vad kan jag säga om år 2009 förutom att det är borta och det aldrig kommer igen? Jo för det första har det gått fort, för fort?! och för det andra är jag nu ännu närmare studenten och ? JA precis vad närmar jag mig? Misstolka mig inte, ska bli sknt när jag slipper skolan, får ångest bara jag tänker på det. Men jag får samtidigt paniik, för vad händer sen liksom? Det jag vet med säkerhet är i alla fall att år 2009 inte varit något bra högtidsår för mig.
 När det var midsommars fest hos Elin, höll jag på att spy minst fyra gånger :S. Men det var roligt ändå, på någotvis, fast illamåendet. Anmtar att sällskapet hjälpte :)
När det var sjöbomarknad så mådde jag faktiskt ganska bra, vilket förvåna mig, men tji fickjag, för under natten, fick jag så ont i mina knän att jag bara ville dö, kunde inte sova, inte sitta eller stå=/
När Mariah hade sin fest, guud vad jag mådde dåligt, fler än jag, någon jäkla förkylnings influensa =/. MEnmen XP
Missade skolavslutningen :O
Julafton, eller redan lille jul mådde jag kasst och ta mig tusan på juldagen hade jag åkt på influensan.
LAgom till nyår började jag må liite bättre men nejdå, sen blev de feber och hela faderulan en gång till, så nyår, fick spenderas hemma =/ Men mamma var great, hon såg att jag mådde riktigt dåligt, så lät mig vara asocial imellanåt fast vi hade en bekant till dem på besök. Men jag lyckades för en gångs skull, komma ihåg att ge mig nuårslöfte vid tolvslaget, alltid något :) Hittat min sång för det nya året iaf, eller hittade den förra året, men den passar till mitt löfte liksom så får bli detta årets låt :)

RSS 2.0