Fredag

Nu har jag slutat, för idag. väldigt kort lektion. För vi har världens bästa lärare. TAck Åsa :)
Så nu väntar jag bara på att pappa ska hämta mig, så vi kan åka och lämna in min telefon på elgiganten. Jag har alltid otur när jag köper telefoner, verkar det som. Min sony ericsson var helt åt helvete. Och nu min söta lilla Lg, den bara slocknar hela tiden?! What the fuck?! och ahr tänk åka in hela sommaren med den, men inte fått tummarna ur från nu. Så himla dåligt, var inte ens två månader n'r den började krångla =/ Suck

Sen ska jag kanske övningsköra hem :) wiee, hoppas jag inte fåår akut host och nysanfall. Visst känner man sig så fräsch när man är förkyld, så in i nordens sexig, eller inte.

Så när jag kommer hem är det sova, sova, sova som gäller. om moa tillåter det vill säga. haah Sen kommer ju ricko också. så är det fullt ös.

 


Förlåt!

Förlåt,.förlåt, vet jag avrit mega dryg på att skriva.
Skulle vilja skylla på min sjukt sega förkylning. Men då skulle jag ljuga, för bara varit hemsk idag och igår. och jag ahr försummat bloggen länge nu.

åhh palla vara förkyld, speciellt eftersom söta lilla Maria med H, ska ha sin 18 års fest imorgon. Jag är övertygad om att jag blir populär om jag snorar ner maten och hostar på allt och alla. Wiee vad de kommer Älska mig ; eller inte ;>

RSS 2.0