Blää!

Skola idag d¨å, blää på det. och nya lokaler, JAg saknar mina gamla klassrum =/ hihi

Tur att vi börjar på en fredag, annars hade jag gått under. Ska snart ha femkamp- vadå nödigt?

Imorgon blir de och fira moa :) så när jag kommr hem ska jag baka lite :) och sen måste jag komma ihåg att boka klippning.

JAg tror fan jag håller på att bli förkyld, vadå jag kommer att drabbas av svininfluensa ?!

Moooooooa!

Så här låter jag typ hela tiden Moooooooa! kom, ja kom nu!, För lite nannig och tjurig för hon fick bara sova en timme :p HAHHA

Men när jag skulle laga mat och hon var gnällig, var det enkelt då satte jag henne i matstolen, och när hon såg utråkad sjöng jag och busa med henne :) hiih.

HAr blivit medelm på bubbleroom, se om det hjälper :) hihi och om jag gjort rätt ska här hamna reklam, men det har jag säkert inte ;






Malmö

VAr i malmö iidag i folketspark, men mami och papi och my och moa. Och moa och jag åkte hästkarussellen, fast i en bil :) hihih, Moa stor trivdes minst sagt :)

Fick även handlat idag, tänkte handla en kjol, men var precis att jag inte kunde knäppa den och fanns ingen större, så fick bli ett par jeans ist :P för 500 :Ohah tur man hade 25% rea :)

Allts hatar när jag inte har internet tillgång hemma, kommer ifrån att blogga, men det ska bli ändring snart hopps jag :)

lalala

guud vad jag hatar att inte ha data!! vill ha de nu! och snart är det skola igen bläää?!

Varit och plockt svamp med familjen olsson och my och moa idg .) och sen på söndag kommer ellen och sk sov över :)

ska nog ut med flikkorna ikväll med :)



RSS 2.0