*Gäsp*

Usch vad jag är trött.

Och Christer var totalt förvirrad idag, trodde inte vi skulle ha lektionen idag, hahah stackarn ;

Foppa T

idag när jag stod på Busstatioen såg jag honom plötsligt, Mr Foppa T. JAg höll på att få en chock! JAg tänkte, Foppa T nu?
Jag har aldrig tyckt speciellt mycket om Mr Foppa T, och kommer nog aldrig göra det. Men har ändå vant mig vid att se han titt som tätt hela våren och sommaren Liksom.
Men jag har liksom gått runt och tänk de senaste dagarna, Yes nu är hösten och Vintern här, Adjö Mr Foppa T! :D
Men så var alltså inte fallet :S
Så nu tänker jag Be en enda gång, Snälla . . .





 


Säg Hejdå, Till Mr Foppa T :)




gratismode

Ny super bra sida, där man kan läsa in presentkort på det allra mesta :) Verkar super bra.
Tycker att ni också borde bli medlemar (A)

http://www.gratismode.se/?c=69310

Dagens

             Dagens Katja:

  • Vita "söndriga" jeans
  • Vitlinne med svarta prickar och svart rosett
  • mina gamla slitna svarta ballerinaskor
  • Håret nere
  • Och vardags"fin" sminkning

FRedag

Idag är det fredag! Wiee. vad händer ikväll då?

Imorgan ska jag iaf hem till Amanda och fira hennes väldigt sena släktartonsårsfest :)

Och nu har Mariah nästan fått tummarna ur , :P

puresoppa

Jag hann inte dricka =/ hrm

Vi gjorde soppa som skulle mosas till pure och kokas om idag på varmköket idag.

Oranga grodyngel med blåa prickar

Jag är törstig!!! Väldigt,väldigt törstig! Suck, orka springa ner och hämta dricka i matsalen, det blir mitt glas idag =/ törstigtörstigtörstig!!

Trött är jag med :) Hade kunnat somna nu på direkten.

Törstig!!!!

Jag tror jag går och dricker :)


. . .

<!-- Början av Bannerutbyte.se Kod -->
<script language="javascript" src="http://www.bannerutbyte.se/bnr_show.php?id=58349&s=8&c=0|"></script>
<!-- Slutet av Bannerutbyte.se Kod -->

document.write("
 
");

Resumerar

Okeay, är ni redo att höra om gårdagen? Bra, för det är ingen lätt story, försök hänga med ; !

Jo så här var det alltså jag skulle ha etik och livsfrågor för första gånger, som tur var , så var d'är fler iklassen som skulle det :), Alla hade hört att vi skulle ha en manlig lärare, problemet la i att vi inte hade samma initialer på schemat fast vi var i samma grupp.  När vi gick ner till vår kära gamla 3212, sal, så stod där rätt lärare och rätt kurs, men bara ett halvår. och kursen är ett år. Sen stod där att där också fanns E&L i sal 4110, helöt fel byggnad och helt fel lärare, någon kvinnlig, polsk lärare, men vi stod med på listan. Hrm?!. Så skickade andra halvan som skulle ha att de hade hittat rätt, så vi gick ifrån. och sprang tillbaka till 3212, där de tydligen hade personligassistet, undervisning.  Tillsist sprang vi till lärar rummet som skickade ner oss till skolvärdninnan, som kallade på läraren som vi hade på schemat, vilket vuisa sig vara läraren i personligassistens,. Så vi gick till biträdande rektor, som sa att vi nog varit rätt från början.
Så sagt och gjort, vi rusa upp för treapporn, redan missat en halv timme typ. Så vi kommer fram till klassrummet, det rätta klassrummet, där vi varit från början. Så märk vår förvåning när varken läraren eller klassen var där!!!
Där och då höll vi på att ge upp, men icke, föär vi är ordentliga , hihi, Vi skicka ett sms till söta MAriah som hade numret till en isom gick i den gruppen, hon skicka tillbaka numret och vi fick ringa, den här tjejen som berätta att det varit så stökigt i det andra klassrummet så de hade bytat. Och tack och liov kom hon och möte oss så vi hittade rätt, annars hade vi väl sprungit runt än!


Stress

Är total stressad för måste springa till bussen any sec. Men måste bara säga:
Sjukt jäkla otroligt sjuk dag, idag ,ja jag är medveten om fjortis nivån på det uttrycket. Ska försöka uppdatera er imorgon om min sjuka, idag, dag :)

Sjukt nice helg

Varit nice helg, lite kort dock.

I lördags så var jag hos amanda och vi bestämde oss för att sminka Andreas och simon, jävligt snygga blev de. Andreas hade porslinhud, och simon hadenästan kunnat gå för kvinna :9 HAHA sen skulle de sminka oss. Andreas var mega grym, matcha färgerna bra, hrm, kanske kvinna i tidigare liv? hahah Och simon sminka mig, resultatet? Jag såg ut som en polskcrackhora, dagen efter en ute kväll. I mina ögen är det Inte positivt, menmen
 He´s only a man ;


Fredag

Idag är det fredag och det betyder att jag ska klippa mig, finally :)
Inte riktigt bestämt mig hur, men lutar åt ett håll :) hiih får väl googla frisyrer ;D

BAra en lektion kvar, retorik, och tror inte jag ahr hela, så ska nog traska hem till mormor och hoppas att hon är hemma, för drygt att springa hem och sen tillbaka till frisören.

Vad händer i helgen då?

 

 


lalal

<object width="250" height="240"><param name="movie" value="http://listan.bubbleroom.com/flash/market_banner_250x250.swf?clickTAG=http://listan.bubbleroom.com"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://listan.bubbleroom.com/flash/market_banner_250x250.swf?clickTAG=http://listan.bubbleroom.com" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="250" height="240"></embed></object>


Blommiga draperier

Denna dagen känns sjukt onödig, neej fel, denna dagen är sjukt onödig. Vi blev hitkallade till skolan halv nio till vår ea tid, för de skulle prata om vårt projektarbete, ehm för det första vi har projektarbete schema lagt senare under dagen, varför inte bara ta de då? och Infon tog en halv timme, vilket betyder, håla för hela klassen mellan 9 till 1, Wieeeee så jäkla givande :-/ hrm.

Sen har vi ju såklart samhälle i två och en halv timme, wiee på det med. Men fixade iaf mina val idag, mariah byte med mig så jag fick matlagning, Greaat tänkte jag, sen fick jag reda på att lektionen ligger på en annan skola, en bit här ifrån, återigen ett big fat WIEEEE! :-*

personen som bor i lägenheten mitt imot skolan, ahr nått blommigt draperi för sitt fönster, så "hiiiiiimla" fint jag menar :)

RSS 2.0